Politik

Ja så er afløseren for 1 pamper(Søren Pind) fundet for 1 anden(Martin Geertsen)……!

Hvad er det lige der er til grund for Søren Pind’s fratræden som minister, og totalt ude af folketinget…???

Han må da have skidt i nælderne, vi har bare ikke hørt om det endnu, men der kommer nok en udmelding i morgen, eller i overmorgen

Men ok han har jo sit på det tørre. han er folketingspolitiker med ministerpension, samt en pension fra hans tid som “Bygge og Teknik borgmester”

Nå som vi siger i Danmark, det går jo nok. Skide være med de pampere. De er nogle skiderikker der kun vil Deres eget bedste, men de skal eddermanme vide at vi ikke deler Deres holdninger…!!!

Hvil i fred Søren Pind, og velkommen Martin Geertsen til det sagelige store tag selv bord….Velbekomme!!!

Storstrømsbroen

Så læser man at man har skrevet under på opførelsen af en ny Storstrømsbro, med et Italiensk firma………hmm tænker jeg bare, håber ikke det går som det gik med de famøse IC 4 tog, der bare blev skrottet efter en årrække med tovtrækkerier. Nej det tror jeg ikke er tilfældet, for man er jo blevet klogere…..!!!!! 

Halløjsa

Du er landet på min blog, som hen ad vejen vil omhandle ting der tager min tid, og ting som helt sikkert irriterer mig.

Hvem er jeg så, jo jeg er en mand i den bedste alder fra Falster, der ind i mellem får nogle sure opstød, hvorefter jeg skriver mig ud af irritationsmomentet.

Min blog hedder Gohlke, da det er mit mellemnavn, og mit kaldenavn er Dalton, selvom jeg hedder Michael, men sådan er der jo så meget….!