Ja på Nørrebro skyder de med “Raket”skarpt, og i S-Togene er der syre til øjnene.

Hvad er så værst, og i mine “Øjne” er det lige galt. De unge mennesker der gir’ den gas med fyrværkeriet, skulle straffes så hårdt at de mistede statsborgerskabet til Danmark, da det jo ligner en krigssituation i Syrien, selvom det “BARE” er på Nørrebro. Det indikerer jo helt klart hvad det er for klaphatte og tabere der bor der….!

Og M:h.t. tumpen der smed ammoniaksyre i hovedet på folk, er der i mine øjne kun 1 straf, og det er ØJE FOR ØJE OG TAND FOR TAND…… Ergo tumpen skulle udsættes for det samme som han har udsat andre for. Men skiderikken bor i et veloplyst samfund, der hellere taler om tingende i stedet for at gribe om nældens rod, og rykke den op…

Det er da ikke underligt at der er så mange ikke tilpassede, der går over grænsen igen og igen, for det har jo ingen konsekvens.

Det skulle lige have været i F.Eks. Tyrkiet at det var sket. Så var de blevet hængt op i NOSSERNE til offentlig skue, og først pillet ned når bollerne var blå….Men så er der heller ingen tro på at de kan forplante sig…..heldigvis

Når alt dette så er sagt, har vi så et problem der hedder “Kriminalforsorgen” Dette organ som er et indenrigs problem, har så meget magt at de stakler der er blevet fanget af Deres arme, hænger der i uvished om Deres helbred. Lægerne i fængslerne er åbenbart læger som lige har klaret cuttet da de læste, og som sådan er totalt uegnede til at behandle mennesker i fængselerne. Måske de tror det er som i 1800 tallet, men nej det er altså 2020 lige om lidt, og som sådan skal fangerne behandles som det er en forretning de har. Men ikke desto mindre hører man om historier hvor de indsatte mister synet, fordi at den ansvarlige læge ikke fatter hvad han laver, og ikke giver den rigtige medicin til de syge indsatte.

Dette er et problem som skal tages op i folketinget, for er man straffet for en kriminel handling, skal man absolut ikke dobbeltstraffes via uduelige LÆGER….

Godt Nytår allesammen 🙂

Author

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *