Ja så er der kommet en ny regering, hvilket medfører at vi nu skal spare alle steder, da der i valgkampen er kommet en masse valg løfter, som de sandsynligvis ikke kan overholde. Og med det overståede valg, er der også kommet et nyt parti ind, og andre er blevet minimerede, hvilket i mine øjne er ok, da disse partier ikke har udført en døjt, tværtimod været en hæmsko….

Med indlemmelsen af Nye Borgerlige (NB), kan det da være at det bliver en anelse mere seriøst at se på indvander politikken, da DF ikke greb chancen da de havde den, med det resultat at de er reduceret med 12,4 % i forhold til valget i 2015. Det må da give stof til eftertanke.

NB må for min skyld gerne svinge taktstokken således at indvandringen til Danmark bliver minimeret. Det er også dejligt at høre en partileder der kalder en skovl for en skovl osv. og det kan da i fremtiden uden tvivl blive et parti af en størrelse, som man ikke kan forbigå. Og så længe der opstår konflikter med indvandrere der for det 1’ste ikke kan kende forskel på mit og dit, og for det andet ikke kan opføre sig ordentligt i det offentlige rum, ja så tror jeg på sigt at dette parti vinder ind hos flere og flere danskere, der jo selvfølgelig er trætte af dem.

M.h.t. sparerunden, så synes jeg da helt klart at de skulle gribe i egen barm derinde på “Borgen” og se at få ændret Deres lukrative pensionsordning, så den ligner os almindelige danskeres. Start f.eks. med selv at indbetale til Jeres egen pension, i stedet for at få den foræret efter et par år på tinge, og for ikke at tale om ministerpensionerne, som i mine øjne er helt ude af proportioner.

Rygerne er da heller ikke gået ram forbi. De skal selvfølgelig jages som vildt, og er selvfølgelig skyld i en masse bekostelige behandlinger på hospitalerne. Nej det er da Deres egen skyld at de får lungekræft, kold osv. for det er jo ikke forureningen der er med til dette. Det er sgu en ommer, for bare alene flytrafikken er en stor synder, men den røres der ikke ved, for man skal jo have mulighed for hurtigt at kunne komme til Bruxelles hvis der bliver indkaldt til møde. Ydermere har folketingspolitikerne frirejser både med tog og fly, og der mener jeg godt man kan skrue lidt ned for blusset, og være lidt mere miljø bevidste.

Author

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *